Ostoskori on tyhjä
Tilaa uutiskirjeemme ja saat viikoittain rahanarvoisia etuja suoraan sähköpostiisi.

30 päivän palautusoikeus ja palautusohjeet

30 päivän palautusoikeus        Palauttaminen on ilmaista
Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus, joten voit tutustua tuotteisiin kiireettä. Etämyynnissä tapahtuu toisinaan, että ostettu tuote ei ole mieluinen syystä tai toisesta. Tällöin tuotteen vaivaton palauttaminen on tärkeää. Pyrimme siihen, että asioiminen kanssamme on helppoa. Tilauksen mukana saat esitäytetyn palautuslomakkeen, joka laitetaan mukaan palautuslaatikkoon. Toimi palautuksessa seuraavien ohjeiden mukaan:

 1. Pakkaa palautettavat tuotteet alkuperäiseen toimituslaatikkoon tai jos se on viallinen, kuljetuksen kestävään pakettiin.

 2. Pakkaa mukaan mukana tullut palautuslomake täydennettynä tilinumerolla, jos olet jo maksanut tilauksen etukäteen tai ennakkomaksuna.
   
 3. Palauta palautettava verkkokauppatuote lähimpään postiin tai postiasiamiehelle. Postin sopimusnumero löytyy saamastasi palautuslomakkeesta joka palautettaan tuotteen mukana.
  Näin palauttaminen/ tuotevaihto on sinulle täysin maksuton tapahtuma.

  -Matkahuollon ollessasi sinua lähin palvelupiste voit toimittaa palautuksen sinne myös, matkahuollolla on oma sopimusnumero jolla palauttamien on maksutonta asiakkaalle.

  -Palauttaessasi Smartpostin kautta valitse automaatista palautus ja syötä sama koodi jolla noudit paketin. Muista sulkea lokero.


 4. Jos sinulle tulee kysyttävää verkkokauppa tuotteesi palautus-/ vaihtoasiaa koskien, soita asiakaspalveluumme
  Arkisin Klo 9:00 - 17:00 p.020-718 2994 Sähköpostilla: sport@halpahalli.fi vastaamme mielellään kysymyksiin ja opastamme tuotevaihto- / palautusasioissa
      
            

  Palauttaminen on ilmaista. Palauttaessasi pakettia merkitse pakettiin

  Asiakaspalautus
  Sopimusnumero: 637615 (Postin)
  Kokkolan Halpa-Halli Oy/ Keskusvarasto
  Kuljettajantie 4
  67800 KOKKOLA


Palautusoikeuden säilyttäminen
Tuotteita voidaan sovittaa mutta käyttäminen ei ole luvallista. Esimerkiksi kengät jalassa ulkona käyskentely tai uudella aseella ammuskelu ei ole luvallista. Älä lähetä palautuksia posti- tai bussiennakolla. Emme nouda sitä ja kulut jäävät teille.