Ostoskori on tyhjä

Toimitus- ja maksutavat

hhsport.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,95 €

Nouto lähimmästä Postista, hinta 6,95 €

Nouto myymälästämme, hinta 0 €

Kaukokiidon rahti pihaan 79,95€

-Luvanvaraiset tuotteet voit noutaa kaikista HHsport -myymälöistämme veloituksetta myymälän välisellä siirrolla.
-Kaikki muut tuotteemme voimme siirtää lähimpään myymälään myös ilman veloitusta.
-Toimitusaika näissä tapauksissa on max. 7 päivää.

Nouda pakettisi Matkahuollon lisäksi mistä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat, joista voit valita mieluisimman noutopisteen. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,70 €
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin, saatte toimitusvaiheessa sähköpostiinne Matkahuollon tai Postin seurantanumeron, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 6 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


PayPort Lasku/Osamaksu:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä PayPortin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi PayPortin, saatte tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun 3,95 euron laskutusmaksun. Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,60 %.

Teemme luottotietojen tarkistuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 2,50 % korko viivästyneeltä ajalta.

Kokonaisluotto voi olla enintään 1500,00e