Ostoskori on tyhjä
Tilaa uutiskirjeemme ja saat viikoittain rahanarvoisia etuja suoraan sähköpostiisi.

VIKING - tuotteet

 

Vikingin arvot

Vikingillä on joukko arvoja, joiden nimeksi on annettu ”PHILOSA”. Nämä ovat ne arvot, joita noudatamme, ja joiden takana seisomme niin organisaationa kuin yrityksenäkin. ”PHILOSA” käsittää keskeiset arvomme. Se on pohja, jolle rakennamme yhtiötämme ja jolle brändimme menestys perustuu.

”PHILOSAn” avainteemat ovat:
Ammatillisuus: Jotta voisimme lunastaa meihin kohdistetut odotukset ja jopa ylittää ne, luomme vahvat ja myönteiset suhteet asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Sen vuoksi toimitusketjumme noudattavat korkeita eettisiä standardeja.

Rehellisyys: Haluamme pitää lupauksemme. Tällä tavoin voimme rakentaa uskottavuutta ja luottamusta.

Innovatiivisuus: Haluamme olla innovatiivisia sekä tuotekehittelyssämme että ajattelussamme. Jo vuodesta 1920 lähtien Viking on kehittänyt uusia jalkinealan innovaatioita. Tulevaisuudessa uudet ideat tulevat olemaan yhä tärkeämpiä.

Jatkuvuus: Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja haluamme olla ylpeitä myös tulevasta 100 toimintavuodesta. Olemme rakentaneet mainettamme asiakkaidemme ja kumppaneidemme keskuudessa pitkäjänteisesti ja tulevaisuutta silmällä pitäen.

Askeleen verran edellä: Toteutaaksemme tavoitteemme meidän täytyy olla askeleen verran edellä muita. Arvomme toimivat kompassina tällä matkalla. Ja kaikkein tärkeintä on päästä tavoitteeseen yhdessä.
Tuotteet 1 - 1  (Yhteensä 1)
-83%
VIKING COMFORT TECHNOLOGY POHJALLISET - VAELLUSKENGÄT - 774927017 - 1
VIKING
alk. 5,00 €28,90 €
Useita vaihtoehtoja
VIKING COMFORT TECHNOLOGY POHJALLISETViking-pohjalliset vaativaan ulkoilukäyttöön. Vaimentavat iskuja, ja edistävät mukavuutta.Antimikrobiset, eli eliminoivat p...
Tuotteet 1 - 1  (Yhteensä 1)